top of page
IMG_2981.JPG

Maria Kaarre
 

Asanas&Adventures

Tutustuin joogaan suhteellisen myöhään, vasta noin 40-vuotiaana, mutta se olikin sitten menoa: sen jälkeen elämäni on ollut enempi ja vähempi ”joogaa” 24/7. Joogaopettajaksi olen kouluttautunut Villa Mandalan joogaopetta-jakoulutuksessa vuosina 2015–2016, jossa myös kävin Yin jooga -opettajakoulutuksen vuonna 2017. Olen käynyt lukuisissa koti- ja ulkomaisissa joogakoulutuksissa: mm. opiskellut vuosia Stefan Engströmin ohjauksessa joogaa ”Anatomy of Wholeness” -lähtökohdasta, opiskellut vuodesta 2019 joogafilosofiaa Intiassa Dr Vijaya Kumar Manjan johdolla ja kehittänyt omaa harjoitustani käymällä eri opettajien tunneilla.

 

Aloitin keväällä 2023 joogan terapeuttiset menetelmät -koulutuskokonaisuuden arvostamieni opettajien johdolla. Myös somaattinen liiketyöskentely eli kehon luontainen liike ja kyky korjata itseään kiinnostaa minua. Joogaa olen opettanut vuodesta 2016 sivutoimisesti. Joogan opettaminen on minulle jatkuvan oppimisen ja itsetutkistelun sekä kiitollisuuden lähde: on mahtavaa saada jakaa omaa osaamistaan ja rakasta harrastustaan muille. Päätyökseni autan ihmisia työllistymään ja löytämään oman polkunsa yhteiskunnassa. Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi (VTM) ja opiskelen parhaillaan  psyykkiseksi valmentajaksi ratkaisukeskeisen valmennuksen viitekehyksessä. Sytyn aidoista kohtaamisista ja rakastan matkustamista erityisesti Intiassa, joka vei sydämeni vuonna 2019.

 

Maria Kiiso Mariasta: ”Maria on niitä ihmisiä, joka pistää pyörät pyörimään ja saa asioita tapahtumaan. Joskus mietin, onko hänellä kahdeksan kättä, kuten hindujumalatar Durgalla. Maria on rohkea, oikeudenmukainen ja puolustaa heikompien oikeuksia. Maria lienee oman elämänsä Durga.”

Hannaleena Eerola Mariasta: "Maria ohjaa selkeästi ja rauhallisesti. On helppo asettua kuuntelemaan omaa kehoa. Ja joka kerta opin myös jotakin uutta.

Välillä harjoitusten teemat tai tarinallisuus on ollut kiehtovaa!"

bottom of page