top of page
Yoga in Nature

Joogamatkat

Matkat maailmalle  ja itseesi

Järjestämme  kiehtovia joogamatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin , joissa joogan lisäksi pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja muihin elämyksiin . Katso  mitä meillä on tällä hetkellä tarjolla. 

Anchor 1
IMG_2596.JPG

Joogamatkat

Anchor 2
Anchor 3

Joogaretriitti Intian Keralassa
17.-27.11.2024

Auringonlasku Keralassa

Oletko jo pitkään halunnut matkustaa kiehtovaan Intiaan, mutta et oikein tiedä minne, miten ja milloin? Valmismatka Goalle ei tarjoa aitoa Intia-elämystä, mutta  me tarjoamme!

Lähde kanssamme Keralaan 10 päivän joogaretriitille ja takaamme sinulle mukavan matkan hyvässä seurassa ja aitoja Intia-elämyksiä turvallisesti. Pidämme ryhmän pienenä (max 14 joogaajaa + mahdolliset avecit), jotta voimme tarjota yksilöllistä ohjausta. Joogaohjelmasta vastaa Maria Kaarre yhdessä Maria Kiison (Maru) kanssa. Matkan järjestelyistä vastaa Marleon Tmi  eli Maria  Kaarre.

Meditaatiota Keralassa
Seashell Haris Beach Home
Aamiainen Seashell Haris Beach Resort
Aamiainen
Munnar and Maria Kaarre

Kohteenamme on Sea Shell Haris Beach Home Pohjois-Keralassa Kannurin kaupungin lähellä. Beach Home sijaitsee riittävän kaukana kaupungin hälystä kallioniemellä ja tarjoaa upeat näkymät suoraan merelle. Huoneiden edustalle, joogapatiolle ja ruokailuterassille kuuluu aaltojen rauhoittava kuohu ja lintujen laulu. Hotellista pääsee suoraan rauhalliselle hiekkarannalle. Lyhyen kävelymatkan päästä löydät lisää paratiisimaisia, tyhjiä rantoja. Joogaharjoitukset teemme isolla katetulla patiolla, josta on näkymä suoraan merelle. Hotellin läheisyydessä on omistajan ekologinen tila, joka tuottaa raaka-aineita maittavaan ja terveelliseen kasvisruokaan. Majoitumme ilmastoiduissa huoneissa, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Palvelu Sea Shell Haris Beach Homessa on ensiluokkaista: isäntämme Mr Haris henkilökuntansa kanssa pitää meistä erinomaista huolta eikä säästele vaivojaan järjestäessään meille ohjelmaa.

Esimerkki retriittipäivästä

klo 8.00–9.30 Slow Flow Jooga / Maria; virkistävä, lempeä, mutta vahva liikkuvuutta edistävä harjoitus

klo 9.30 Aamiainen, Intiassa aamiainenkin on täysi ateria

klo 14.00 Runsas välipala

klo 17.00–17.30 Satsang / Maria ja Maru; joogafilosofiaa käytännönläheisesti

klo 17.30–19.00 Auringonlaskun jooga (lempeä hatha ja yin) / Maru

klo 20.00 illallinen

Matkan hinta:

Double Superior Room 1.200 euroa
majoitus toisen kerroksen tilavassa kahden hengen ilmastoidussa huoneessa,
jossa on oma parveke upealla merinäköalalla

Single Superior Room 1.600  euroa
majoitus toisen kerroksen tilavassa kahden hengen ilmastoidussa huoneessa,
jossa on oma parveke merinäköalalla / huone yhden hengen käytössä

Beach Room 1.300 euroa
majoitus ilmastoidussa huoneessa, jossa on terassilta upea merinäköala / huone yhden hengen käytössä

Single Room 1.100 euroa
majoitus ilmastoidussa huoneessa, terassi hieman kauempana merestä / huone yhden hengen käytössä

Matkan toteutuminen vahvistetaan heti, kun minimiosallistujamäärä on täynnä, viimeistään 30.6.2024. Mikäli matkalla on tilaa, varauksia/varausmuutoksia otetaan vastaan 30.9.2023 asti. Matkan maksu erääntyy kohteeseen saapumista seuraavana päivänä ja suoritetaan pankkisiirrolla tai luottokortilla PayPalin kautta laskua vastaan. Luottokorttimaksusta 30  euron  lisämaksu.

Hintaan sisältyy

  • 10 yön majoitus aterioineen (aamiainen, runsas välipala ja illallinen; saapumispäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen sekä välipala)

  • joogaohjelma

  • matkanjärjestäjän palvelut ennen matkaa ja matkan aikana: käytännön järjestelyt ja neuvonta. Leo on käytettävissä myös lentojen suunnitteluun ja viisumin hankintaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan eivät kuulu lennot, jotka jokainen osallistuja varaa ja maksaa itse, matkavakuutus ja viisumi (pakollinen), retkiohjelma eivätkä aterioiden ulkopuoliset ruoat ja juomat (aamukahvia ja teetä on saatavilla ennen aamiaista).

Seashell Haris Beach Home
Intia
Intia ja Palmu
Aamiaisbowl
Seashell Haris Beach Resort
Market in Kerala
Kookosvesi Intia

Tutustu  Asanas & Adventures  matkojen 

erityisehtoihin

Varaukset ja tiedustelut: maria.kaarre@gmail.com

bottom of page